Velkommen til vores gæstebog

Kære besøgende, - skriv gerne en hilsen til os her.

Email 04-04-2016

Dorte LyagerSikke en fantastisk første dag. Startede med indmarch og officiel åbning og derefter gik der ikke lang tid før de første danskere var i vandet til de første heat.

Jeg skal svømme i morgen og har nu hørt fra flere at "det er jo slet ikke koldt" - solen skinner og ingen vind. Så mærkes kulden ikke.Jeg glæder mig VIRKELIG til at komme i vandet.I morges var jeg klar til at give min højre arm for en dukkert, og da jeg bliver pisseirritabel når der går for længe imellem, tror jeg helt sikkert Ole ville stå forrest med øksen smile-humørikonDet har dog hjulpet med en hel dag i det fri. Stemningen er stadig høj og der er virkelig plads til alle. Tyk, tynd, elitesvømmer, begynder, ung (7 år) og gammel (91 år).Jeg kan dog godt mærke den gamle konkurrencesvømmer i mig ikke er helt tilfreds med, at jeg ikke er i topform (faktisk meget lidt i form).

Om 2 år...så!Men en fantastisk første dag og ja, jeg må sgu være lidt sentimental, for jeg fik altså lidt vådt i øjenkrogen, da det danske flag blev båret ind - selvom det selvfølgelig jo var vinden... Tænk at vi rent faktisk står her ved bredden af den tilfrosne flod Tura!
Og i morgen er jeg i den!!!!!

Email 04-04-2016

Dorte Lyager

https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif

Email 04-04-2016

Dorte LyagerHej venner.Så er jeg i Tyumen efter en rejse på 30 timer. Mette BL (bronzevinderen, der inviterede) har været en smut nede ved stadion, som er ved at blive bygget op.

Vandet er sgu 4-5 grader! Det er kun lige overfladen, der fryser, når der ikke er bevægelse i.

Der kan man bare se. Men ellers er der en minus 10 i luften og pt (mandag aften) snestorm 👍

Jeg skal svømme på torsdag (og måske også onsdag).

https://www.facebook.com/MetteBLThomsen/posts/10208909677325039

Email 04-04-2016

Dorte LyagerHej alleJeg vil lige give en update på mit VM projekt. Det springende punkt har været, om jeg kunne samle midler/sponsorater ind til at kunne komme afsted. Status nu her kun EN uge efter, at jeg besluttede mig for at tage med er, at jeg er 2/3-del af vejen...Jeg har
fået en fantastisk opbakning! Så det kommer til at lykkes, det her!!!!Langt de fleste sponsorater er kommet ind som forsolgte foredrag, og det er jo supermegetmere fedt, for så kommer jeg rundt og promoverer klubben og vinterbader"sporten".Jeg er nu oppe på at kunne holde ca 3 minutter i vandet ved de 0 grader - og det rækker til både 25, 50 og 100 meter distancerne. Faktisk er det min dårlige kondi, der er den begrænsende faktor. Men den har jeg 8 uger til at gøre noget ved og jeg klør på smile-humørikon

Del siden