Velkommen til Frederikshavn Vinterbadere

25. august 2021

Hej med jer

Efter næsten 2 år med covid 19 glæder vi os (bestyrelsen) til et "normalt" år med de sædvanlige sociale aktiviteter, og en sauna der er tændt.
 
Vi har på nuværende tidspunkt planlagt følgende:
1. Opstart med oprydning og rengørelse af husene bliver lørdag den 2.oktober kl. 10. Der vil være lidt morgenmad, te og kaffe. Derfor vil jeg gerne have en tilbagemelding om hvem der kommer. Så skriv til mig senest torsdag den 30 september.
2. Søndag den 3. oktober vil saunaen blive tændt og der vil være en lille "skarp" i husene. Jeg vil komme forbi kl. 10 og orienterer. Der vil sikkert også være en del spørgsmål, da vi har fået rigtig mange nye medlemmer. Endnu engang velkommen til dem. Saunatiderne vil være onsdag, fredag, lørdag og søndag fra 07.00 - 18.00. 
3. Det er vores plan at afholde nytårsparole lørdag den 15. januar 2022 i roklubbens lokaler. Vi har reserveret lokalerne. Her vil vi også fejre klubbens 25. års jubilæum.
4. Generalforsamlingen vil blive afholdt torsdag den 21. april 2022 i maskinhallen. Her er lokalerne også reserveret.
I forbindelse med vores velbesøgte måneskins badning, vil Lise melde datoerne ud når vi mødes i oktober. Informationerne kan ses på vores hjemmeside og på facebook. Har I spørgsmål så send en sms eller mail til mig. Jeg er bortrejst indtil 25. september, så det kan godt være dyrt at ringe. Vi ses.
 
Dem som ikke får mails af mig skyldes enten at jeg mangler jeres mailadresse eller den jeg har er forkert, så send mig derfor venligst den rigtige.
 
På bestyrelsens vegne
De bedste hilsner
Tommy